Word jij onze nieuwe collega?

Vanwege uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s.
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? En wil je werken in de grond- weg- en waterbouw? vul dan het formulier onder deze vacatures in.
Of stuur een email naar de afdeling personeelszaken t.a.v. Erna van Sprundel via administratie@hendriks-infra.nl

Opperman stratenmaker

OPPERMAN STRATENMAKER

Jouw werk: Samen met onze stratenmakers werk je aan wegen, trottoirs en andere bestratingen. Zo leer je het vak in de praktijk en bekijken we samen wat de toekomst jou kan brengen.

Ons aanbod: Wij bieden je een uitdagende functie met volop groeimogelijkheden in een enthousiast team waarbij collegialiteit voorop staat. Arbeidsvoorwaarden conform bouw-cao.

Werken bij Hendriks Infra: Ervaring? Krijg je vanzelf als je bij ons werkt.

GEEN ERVARING

Hendriks Infra is op zoek naar jonge mensen die in de buitenlucht willen werken, niet vies zijn van wat modder en graag de handen uit de mouwen willen steken. We bieden de mogelijkheid om het vak van grondwerker/buizenlegger in de praktijk te leren.

Ons aanbod: Wij bieden je een afwisselende functie met volop groeimogelijkheden in een enthousiast team waarbij collegialiteit voorop staat. Arbeidsvoorwaarden conform bouw-cao.

Grondwerker buizenlegger

GRONDWERKER/BUIZENLEGGER

Jouw werk: Zelfstandig aanleggen van diverse soorten rioleringssystemen. Het kunnen lezen van tekeningen, meten en uitzetten. Het indien gewenst kunnen werken als meewerkend voorman bij een grotere rioleringsklus.

Om dit werk goed te doen heb je MBO-niveau, eventueel aangevuld met relevante cursussen en een VCA-diploma. Je hebt een paar jaar ervaring binnen het vakgebied en bezit de kwaliteiten om voorman te zijn. Je ben in het bezit van een rijbewijs B(E).

Ons aanbod: Wij bieden je een uitdagende functie met volop groeimogelijkheden in een enthousiast team waarbij collegialiteit voorop staat. Arbeidsvoorwaarden conform bouw-cao.

Heb jij interesse in één van bovenstaande functies en wil je ons team komen versterken? Vul dan onderstaand sollicitatieformulier in. Of stuur een email naar de afdeling personeelszaken t.a.v. Erna van Sprundel via administratie@hendriks-infra.nl
Heb je een vraag? Stuur een e-mail of bel 0165 56 77 66

Persoonsgegevens

Sollicitatie

Je verklaart dat alle informatie in dit sollicitatieformulier volledig en naar waarheid is ingevuld. Persoonlijke gegevens worden door Hendriks Infra zorgvuldig en vertrouwelijk verwerkt en beveiligd. Persoons- of adresgegevens worden uitsluitend gebruikt waarvoor je ze hebt verstrekt; de gegevens worden niet gepubliceerd of aan derden beschikbaar gesteld. Hierbij houdt Hendriks Infra zich aan de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt.

reCAPTCHA is required.
Je krijgt een aantal afbeeldingen te zien met een vraag. Klik op de in de vraag gewenste plaatjes.