Word jij onze nieuwe collega?

Vanwege uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s.
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? En wil je werken in de grond- weg- en waterbouw? vul dan het formulier onder deze vacatures in.
Of stuur een email naar de afdeling personeelszaken t.a.v. Erna van Sprundel via administratie@hendriks-infra.nl

Als uitvoerder GWWben jij verantwoordelijk voor de werken in goede wegen te leiden.Samen met de projectleider coördineer je de realisatie van projecten.

BEDRIJFSPROFIEL

Hendriks Infra B.V. is op zoek naar een enthousiaste Uitvoerder GWW met de ambitie. Het betreft een organisatie die actief is in de grond-, water- en wegenbouw. Een professionele en uitdagende werkomgeving combineren met een plezierige werkomgeving zijn belangrijke uitgangswaarden binnen onze organisatie.

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Als uitvoerder GWW ben jij verantwoordelijk voor de werken in goede wegen te leiden. Samen met de projectleider coördineer je de realisatie van projecten.

Takenpakket van de uitvoerder GWW

 • Het voorbereiden van grond-en wegenbouwprojecten
 • Verantwoordelijk voor het uitvoeren van projecten
 • Verantwoordelijk voor het afroepen van bestellingen en het inhuren van personeel en materieel derden.
 • Dagelijks aansturen van uitvoerend personeel
 • Medeverantwoordelijk voor de voortgang en kostenbewaking
 • Dagelijks overleg met opdrachtgever en derden

 Functie-eisen

 • Afgeronde MBO+/HBO-niveau in de richting van civiele techniek.
 • Kennis van alle facetten van de GWW
 • In het bezit van een VCA
 • In het bezit van een rijbewijs B

 Aanbod

 • Een marktconform salaris
 • Doorgroei mogelijkheden
 • Mogelijkheid tot het volgen van cursussen
 • Werken binnen een professioneel en gezellige organisatie
 • Auto van de zaak in overleg

Opperman stratenmaker

OPPERMAN STRATENMAKER

Jouw werk: Samen met onze stratenmakers werk je aan wegen, trottoirs en andere bestratingen. Zo leer je het vak in de praktijk en bekijken we samen wat de toekomst jou kan brengen.

Ons aanbod: Wij bieden je een uitdagende functie met volop groeimogelijkheden in een enthousiast team waarbij collegialiteit voorop staat. Arbeidsvoorwaarden conform bouw-cao.

Werken bij Hendriks Infra: Ervaring? Krijg je vanzelf als je bij ons werkt.

GEEN ERVARING

Hendriks Infra is op zoek naar jonge mensen die in de buitenlucht willen werken, niet vies zijn van wat modder en graag de handen uit de mouwen willen steken. We bieden de mogelijkheid om het vak van grondwerker/buizenlegger in de praktijk te leren.

Ons aanbod: Wij bieden je een afwisselende functie met volop groeimogelijkheden in een enthousiast team waarbij collegialiteit voorop staat. Arbeidsvoorwaarden conform bouw-cao.

Grondwerker buizenlegger

GRONDWERKER/BUIZENLEGGER

Jouw werk: Zelfstandig aanleggen van diverse soorten rioleringssystemen. Het kunnen lezen van tekeningen, meten en uitzetten. Het indien gewenst kunnen werken als meewerkend voorman bij een grotere rioleringsklus.

Om dit werk goed te doen heb je MBO-niveau, eventueel aangevuld met relevante cursussen en een VCA-diploma. Je hebt een paar jaar ervaring binnen het vakgebied en bezit de kwaliteiten om voorman te zijn. Je ben in het bezit van een rijbewijs B(E).

Ons aanbod: Wij bieden je een uitdagende functie met volop groeimogelijkheden in een enthousiast team waarbij collegialiteit voorop staat. Arbeidsvoorwaarden conform bouw-cao.

Heb jij interesse in één van bovenstaande functies en wil je ons team komen versterken? Vul dan onderstaand sollicitatieformulier in. Of stuur een email naar de afdeling personeelszaken t.a.v. Erna van Sprundel via administratie@hendriks-infra.nl
Heb je een vraag? Stuur een e-mail of bel 0165 56 77 66

Persoonsgegevens

Sollicitatie

Je verklaart dat alle informatie in dit sollicitatieformulier volledig en naar waarheid is ingevuld. Persoonlijke gegevens worden door Hendriks Infra zorgvuldig en vertrouwelijk verwerkt en beveiligd. Persoons- of adresgegevens worden uitsluitend gebruikt waarvoor je ze hebt verstrekt; de gegevens worden niet gepubliceerd of aan derden beschikbaar gesteld. Hierbij houdt Hendriks Infra zich aan de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt.

reCAPTCHA is required.
Je krijgt een aantal afbeeldingen te zien met een vraag. Klik op de in de vraag gewenste plaatjes.